Hoppa till innehåll

Årsmöte – Långholmen 8 mars

Den 8 mars återvänder vi till Långholmen Konferens i Stockholm för att utbilda oss, mingla med branschkollegor, äta gott och ha årsmöte, såklart.
För mer info om Långholmen och hur man hittar dit: http://langholmen.com

Anmäl dig senast den 1 mars.

Program

11.45 Inskrivning och lunch

13.00 Bygg ditt varumärke med vassa texter
Hur skapar man innehåll som är relevant och engagerar? Vilka budskap och berättelser lyfter en bok eller ett författarskap och vilka kanaler ska man välja? Anna Kleinwichs Magnusson driver Stockholms Skrivbyrå och är lärare på Berghs – hon är proffs på content marketing, copywriting och marknadskommunikation. Bli inspirerad, få konkreta tips och passa på att ställa frågor för att få fart på din innehållsmarknadsföring.

14.15 Årsmöte
Välkommen till NOFFs årsmöte. Det går bra att närvara vid enbart årsmötet. För rösträtt krävs att medlemsavgiften är inbetald före årsmötet. Årsmöteshandlingar skickas senast sju dagar före årsmötet.

15.00 Kaffe och förlagspresentationer

16.00 Hur kan framtidens bokdistribution se ut?
Mats Berglund, nu på Publit men med diger erfarenhet från att hjälpa förlag i den digitala transformationen, kommer tillsammans med Publits grundare Hannes Eder berätta mer om ett innovativt alternativ till de befintliga bokdistributörerna. Idag ger tusentals förlag ut böcker i alla format och säljer enkelt både direkt till konsument och via en lång rad återförsäljare. Tack vare ett nytt samarbete med Speed logistics, som idag sköter distribution åt landets två största förlag, kommer Publit inom en snar framtid erbjuda en helhetslösning för all utgivning, där lagerförda böcker sömlöst kan gå över till behovstryck och hanteras i samma tjänst som all digital utgivning.

17.15 Fördrink och mingel
Vad är hemligheten bakom den perfekta GT:n? Det avslöjar Hans-Olov Öberg som är aktuell med boken Jakten på en perfekt Gin & Tonic. Boken bygger på ett mer än 30 år långt sökande efter den perfekta kombinationen av gin och tonic. Vi får också möjlighet att smaka på hans favoriter.

18.00 Middag

För den som önskar bo kvar på Långholmen går det alldeles utmärkt.

Pris:
Årsmöte inklusive lunch, middag och ginprovning: 700 kr
Årsmöte inklusive övernattning: 1 300 kr (enkelrum)
Enbart årsmöte: kostnadsfritt

Kostnaden för deltagande betalas in i förskott till NOFFs bankgiro 5358-2037. Delar av priset är subventionerat av NOFF. Vid avbokning återbetalas beloppet – med avdrag för NOFFs kostnader.

Välkomna!
Styrelsen