Hoppa till innehåll

Delta i världens längsta bokbord

Delta i världens längsta bokbord

NOFF har sedan minst 10 år ett ”eget” område på Drottninggatan, i kvarteret mellan PUB-varuhusen med gräns mot Kungsgatan. Toppenläge! Ta chansen att stå tillsammans med förlagskollegor av massor med anledningar! Bokbordet ingår i stadens stora Kulturfestival som i år är den 16-21 augusti. Bordet dukas upp söndagen den 21 augusti mellan kl 11.00–18.00. Som deltagare kan du komma från kl 9.00.

För tjugosjunde året i rad arrangerar Stockholms Stadsbibliotek/Kulturförvaltningen ”Världens längsta bokbord” på Drottninggatan i Stockholm och som tidigare år arrangeras program i Centralbadets trädgård, där ett antal författare medverkar. Allt för att locka stockholmarna till läslust. Andra arrangemang med litterär anknytning kommer också att äga rum och även aktiviteter för barn. Mer info om Kulturfestivalen finns på Kulturförvaltningens informationssida.

Som medlem i NOFF bjuds ert förlag på den annars obligatoriska anmälningsavgiften om 1.500 kr, och betalar endast för bord (med eller utan markis) och stolar. OBSERVERA: Använd inte Kulturförvaltningens anmälningsformulär utan anmäl via NOFF för att slippa anmälningsavgiften.

Anmälan sker till NOFF via länk nedan senast 1 aug. OBSERVERA: Anmälan är bindande. Vi sänder en bekräftelse på din anmälan i slutet av juli. Efter genomförd aktivitet skickas en faktura. Vid frågor – välkomna att maila info@noff.se.

ANMÄL DIG HÄR!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i NOFF