Hoppa till innehåll

Här är vår nya styrelse

Styrelsen för NOFF 2019: 1. Alexandra Nedstam, 2. Vesna Prekopic, 3. Mats Ingelborn, 4. Jenny Bjarnar, 5. Sandra Svensson, 6. Martina Stenström

Den 8 mars samlades NOFF-medlemmar och styrelse för att ha årsmöte. Alexandra Nedstam (Vertigo förlag) valdes till ordförande, Sandra Svensson (Nypon/Vilja) sitter kvar som ledamot och vi välkomnar fyra nya namn till styrelsen: Jenny Bjarnar (Ordfront), Martina Stenström (Fri Tanke), Mats Ingelborn (Yabot Förlag) och Vesna Prekopic (Lil’Lit förlag).

Det här hoppas våra nya ledamöter kunna bidra med till NOFF:

Jenny Bjarnar (Ordfront)
– Jag hoppas att jag med min långa erfarenhet från ett mellanstort oberoende förlag, där jag också fått inblick i de flesta av förlagets processer, kan bidra till NOFFs verksamhet. Som vi säger på Ordfront – Böcker förändrar världen!

Martina Stenström (Fri Tanke)
– För att nå ut med våra böcker, författare och de frågor vi tycker är viktiga har vi byggt upp en omfattande eventverksamhet med olika samarbetspartners. I NOFF hoppas jag kunna bidra med nya sätt att se på marknadsföring- och försäljning och öka samverkan både inom branschen och med närliggande aktörer.

Mats Ingelborn (Yabot Förlag)
– Jag har varit företagare i nästan hela mitt liv och driver fortfarande flera företag. Företagandet är också anledningen till att mina första fyra böcker handlar om företagande och e-handel. Jag hoppas att min entreprenörsådra kan bidra till NOFF och givetvis min bakgrund i nytänkande förlagsverksamhet.

Vesna Precopic (Lil’Lit förlag)
– Utifrån min bakgrund som opinionsbildare ser jag det som en viktig uppgift för NOFF att aktivt delta i det offentliga samtalet för att lyfta frågor om de oberoende förlagens förutsättningar att verka och växa.

Den nya styrelsen har sitt första konstituerande möte fredag 29 mars 2019.